Tvůrci série Dead Effect v Brně pořádně představí novou střílečku TauCeti Unknown Origin
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci série Dead Effect v Brně pořádně představí novou střílečku TauCeti Unknown Origin

30. 5. 2018 9:38 | Video | autor: Patrik Hajda |

Oba dva díly české střílečky Dead Effect sice nepatří k absolutní špičce, ale minimálně v případě mobilních zařízení jde o solidní kousky. Domácí studio BadFly Interactive se s připravovanou novinkou TauCeti Unknown Origin příliš nevzdaluje od svého kopyta. A vyzkoušet si ji můžete již tento víkend v Brně.

Brno se potřetí v řadě stává dějištěm herní výstavy Game Access, kde si můžete zahrát ještě rozpracované indie hry, vyzkoušet si virtuální realitu, zavzpomínat na počátky videoher nebo si vyslechnout přednášku tvůrce Dooma. O akci jsem se podrobněji rozepsal v samostatném článku.

Důležité je, že mezi hrami k vyzkoušení bude i kooperativní střílečka TauCeti Unknown Origin. O té toho zatím moc nevíme a ani toto oznámení nedoprovází osvěta. Naštěstí video níže je úplně nové. V něm sledujete sami sebe na cizí planetě ve chvíli, kdy vás domorodý kmen hodlá obětovat (možná) bohům. Záhy vás „zachraňuje“ děsivá, hladová příroda.

zdroj: Archiv

Hra se odehrává na planetě obíhající hvězdu TauCeti a dovolí vám hrát o samotě nebo v kooperaci až čtyř hráčů. Svět je přitom otevřený, simuluje střídání dne a noci a překypuje smrtící zvěří, která si zde žije vlastním životem.

S přežitím vám nepomohou pouze lidští kolegové, ale také RPG prvky, vylepšování zbraní a crafting rozličných předmětů. A pokud se přesuny pěšky stanou skutečným rizikem, můžete sáhnout po létajícím udělátku.

Konkrétnější informace a snad i pořádné záběry z hraní vyplavou po nadcházejícím víkendu. TauCeti Unknown Origin se chystá na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články