Tvůrci střílečky Control se rozpovídali o kontrole snad úplně všeho
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci střílečky Control se rozpovídali o kontrole snad úplně všeho

26. 7. 2018 16:55 | Video | autor: Patrik Hajda |

Minule jsme se v prvním vývojářském deníčku dozvěděli něco málo o příběhovém pozadí připravované akční hry Control, tentokrát se podíváme trochu víc na hratelnost. Nicméně nečekejte záplavu novinek. V upovídaném videu toho zazní opravdu hodně, ale jak už bývá v těchto prvních deníčcích zvykem, nic moc zásadního z tvůrců nakonec nevypadne.

Slovo Control se ve hře dá aplikovat snad na všechno. Ústřední agentura je pod útokem cizinců a nová ředitelka musí vše dostat pod svoji kontrolu. Hlavní hrdinka se učí novým schopnostem levitace, které asi také nemá úplně pod kontrolou. I samotná levitace je kontrolování předmětů. A pak je tu ještě role hráče, který má kontrolu nad hratelností, která vsází na svobodu…

Kromě kontrolování toho či onoho zazní přeci jen zajímavá informace o vyprávění příběhu. Control má totiž na rozdíl od předchozích titulů od Remedy obsahovat mnohem méně cutscén a soustředí se tak na vyprávění formou prostředí kolem vás. To může mít dobrý i špatný dopad na hratelnost v závislosti na tom, jak moc vás baví věnovat svou pozornost okolí. Control vyjde někdy v příštím roce.

zdroj: Archiv

Nejnovější články