Two Point Hospital odhaluje svá lékařská tajemství na záběrech z hraní
zdroj: tisková zpráva

Two Point Hospital odhaluje svá lékařská tajemství na záběrech z hraní

27. 2. 2018 10:41 | Video | autor: Patrik Hajda |

Letos se legendární Theme Hospital konečně dočká svého důstojného nástupce jménem Two Point Hospital. Dva zakladatelé Two Point Studios sehráli klíčovou roli při vývoji duchovního předchůdce a jeden z nich, Mark Webley, vás spolu s dalším vývojářem Benem Huskinsem provede osmi minutami z hraní.

Hned v úvodu videa můžete na pár vteřin zahlédnout, co bylo myšleno tím, že v průběhu hry dostanete na starost několik nemocnic. Po vzoru mobilních her představuje každá z nemocnic nějakou výzvu s určitými prostředky do začátku, kterou se snažíte splnit na klasické tři hvězdy. Poté se přesunete k další výzvě a takto putujete po mapě, kde stavíte jednu nemocnici za druhou.

Důležitější je ale vlastní hraní. Tvůrci vám nejprve předvedou možnosti stavby místností a rozmisťování předmětů. Tady bych vyzdvihl možnost plánování, takže místnost nabude fyzické formy až po vašem odsouhlasení návrhu. Rovněž mi přijde elegantní možnost s místnostmi hýbat a otáčet je. V další části videa přijdou na řadu různé nemoci jako mumifikace a jejich léčba.

zdroj: Vlastní

Cesta pacienta začíná na recepci, odkud je se svým problémem poslán na patřičné oddělení. Pacienti jsou docela slušní, protože před vstupem do místnosti klepají na dveře. Animace mi přijdou obecně takové správné, je radost koukat na celou nemocnici v chodu. Chudák se zlámanými končetinami se šourá od vyšetření k vyšetření, až je konečně vyléčený a vám přiteče pár tisícovek do kapsy.

Zatím to nevypadá vůbec špatně. Je vidět, že na hře dělají zkušení vývojáři, kteří si jdou přesně za svým. Bohužel zatím neznáme přesné datum vydání, ale Two Point Hospital by měla vyjít ještě letos.

Nejnovější články