Ubisoft připomíná zimní vydání Anno 1800 novým trailerem
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft připomíná zimní vydání Anno 1800 novým trailerem

15. 6. 2018 11:41 | Video | autor: Adam Homola |

Budovatelská strategie Anno 1800 má před sebou posledních pár měsíců před vydáním. V nové strategii od Ubisoftu se snad ještě letos podíváme do 19. století a budeme stavět obrovská města. Anno 1800 se na E3 připomnělo novým trailerem, který si sice hratelnost nechává pro sebe, ale alespoň je přímo ze hry, a tak se můžete podívat, jak bude vlastně nové Anno vypadat.

Vývojáři prezentovali hru na pódiu PC Gaming Show, kde prozradili, že volba 19. století byla tentokrát jednoduchá. Díky tomu hra obsáhne řadu věcí, které mohou zamávat hratelností a postarají se o nejednu změnu: během celého rozsahu hry si totiž okusíte hned dvě průmyslové revoluce, velké sociální změny a spoustu vědeckých i technických pokroků.

Řeč došla i na komunitní web anno-union, kde se můžete zaregistrovat a tvůrcům pak “kecat” do vývoje. O některých věcech lze na webu i dokonce hlasovat a tím různé drobné věci ovlivnit. Podle feedbacku hráčů už prý vývojáři rebalancovali střední i pozdní fáze hry a tím se ještě nekončí.

zdroj: Archiv

Do vydání stále zbývá několik měsíců, tudíž můžete ruku k dílu přiložit i vy. Pokud se něco nepokazí a vydání se neposune, zahrajeme si Anno 1800 už v zimě.

Nejnovější články