Ukecaný „kámoš“ z Destiny představuje novinky v datadisku The Dark Below
zdroj: tisková zpráva

Ukecaný „kámoš“ z Destiny představuje novinky v datadisku The Dark Below

26. 11. 2014 10:25 | Video | autor: Aleš Smutný |

Následující trailer je typickým příkladem, jak Bungie bezradně přešlapuje na místě v otázce prezentace Destiny. Na jednu stranu se snaží vytvářet dojem smrtelně vážné space opery, která má podobný rozmach a tón jako universum Halo. Na druhou stranu ale čas od času vypustí podobná videa, při jejichž nevíte, jestli nejde o karikaturu.

Guardian DrCrispy 93 nadšeně vykládá o „nový bouchačce, která je jako kdyby sasquatch a jednorožec měli dítě,“ pak za „cool“ hekání tancuje a obecně vytváří dojem velmi otravného kamaráda, který se vám snaží vecpat do party, načež celou dobu hraní neustále něco mele a vyrušuje.

Podobné video čekáte ve spojitosti s hrami v sérii Call of Duty, jejíž tvůrci si mohou (a taky to dělají) dovolit vedle prezentace kampaně i pár pokusů o vtip směrem k dlouhodobým hráčům. Ale Destiny, která dlouhodobě bojuje s tím, aby vůbec někdo bral její snaživě vytvářený příběh vážně, si novým videem prokazuje medvědí službu. Ano, pro spoustu hráčů je Destiny ryzí grindování, ale pokud se někdo snaží ponořit do herního příběhu, který snad tvůrci v datadisku The Dark Below rozšíří, pocítí po zhlédnutí videa spíše pachuť.

Když ale odložím námitky na formu stranou, vidím na záběrech videa solidní prezentaci obsahu The Dark Below včetně nových nepřátel a zbraní. The Dark Below vyjde 9. prosince.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články