Update Beyond pro No Man‘s Sky rozšiřuje online složku a přidá podporu VR
zdroj: tisková zpráva

Update Beyond pro No Man‘s Sky rozšiřuje online složku a přidá podporu VR

9. 8. 2019 11:52 | Video | autor: Šárka Tmějová |

No Man‘s Sky se proslavilo hra s neslavným startem, z nějž se ovšem díky neúnavné snaze vývojářů dokázala vyhrabat a proměnit ve velmi povedený titul. Nejnovější update s názvem Beyond má být tím dosud největším, přinese dlouho očekávaný plnohodnotný multiplayer a stovky dalších větších i menších změn. Třeba řiditelná zvířátka.

Nějaké náznaky multiplayeru byly už v minulém velkém updatu Next, Beyond by ho ale měl povýšit na pořádné sociální hraní, kde se můžete setkávat s přáteli i s naprostými cizinci. „Multiplayer je něco, co jsme představili v NEXT a zjistili jsme, že lidé, kteří hrají s ostatními, stráví u hry skoro dvojnásobné množství času – proto jsme se rozhodli ho ještě rozšířit. Bude to pro naši hru radikální změna, takže pro vás máme krátké video s ochutnávkou,“ píše šéf Hello Games Sean Murray na svém Twitteru.

zdroj: Archiv

Vaši lodičku i avatara teď budete moct ostatním ukázat ve sdíleném prostoru jménem Nexus. Ostatní budete moct pozvat na návštěvu i na vaši základnu nebo s nimi ve skupině plnit mise.

Kromě spousty prvků pro hru více hráčů v Beyond přibude také podpora headsetů pro virtuální realitu v rámci Steam VR a PlayStation VR. Miliony hráčů je prý už vlastní a šlo o jednu z nejžádanějších funkcí.

zdroj: Archiv

Murray zároveň slíbil, že se na téma novinek a změn brzy více rozpovídá – vzhledem k tomu, že bezplatný update Beyond do No Man‘s Sky dorazí už 14. srpna, mělo by k tomu dojít každým dnem.

Nejnovější články