Upírské RPG Vampyr z meziválečného Londýna vyjde v červnu
zdroj: tisková zpráva

Upírské RPG Vampyr z meziválečného Londýna vyjde v červnu

8. 2. 2018 15:58 | Video | autor: Patrik Hajda |

Právě dorazila poslední epizoda ze čtyřdílné série vývojářských deníčků k RPG Vampyr. Nese název Příběhy z temnoty a přesně podle očekávání se na jejím konci mihne datum vydání. Do meziválečného Londýna zamořeného upíry se můžete vydat 5. června na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Mezitím koukněte na nové video ze zákulisí vývoje, tentokrát o příběhu hry se spoustou nových záběrů.

Vývojáři z Dontnod si tentokrát posvítili na tvorbu příběhu. O něm samotném tedy nepadne ani slovo, ale dozvíte se, jaký na něj kladli důraz a jak moc se herní vyprávění odlišuje od toho filmového. Tedy nic moc nového ani zajímavého.

Za zajímavé naopak považuji záběry z pořizování animací pomocí motion capture technologie nebo spoustu nových záběrů z dříve neprezentovaných lokací. Zahlédnete i možnosti různých odpovědí v dialozích a také jakýsi strom obyvatelů čtvrtě Whitechapel spolu s jejich kvalitou krve a množstvím zkušeností.

zdroj: Archiv

Pokud po Vampyrovi pokukujete, zvažte jeho předobjednávku (Steam, oficiální stránky), jejíž součástí je jinak placené DLC s mečem, pistolí a oblečkem.

Vampyr_PreOrder_STEAM-616x200-EN zdroj: tisková zpráva

První epizoda o třech druzích londýnských monster.

Druhá epizoda o londýnských uličkách a hudbě.

Třetí epizoda o důsledcích života upíra.

Nejnovější články