Uzavřená beta akčního RPG Warhammer: Chaosbane startuje už zítra
zdroj: tisková zpráva

Uzavřená beta akčního RPG Warhammer: Chaosbane startuje už zítra

6. 3. 2019 11:30 | Video | autor: Patrik Hajda |

Diablovka ze světa fantasy Warhammeru už nám klepe na dveře. Zatím tedy jen v rámci uzavřené bety, ale pokud máte v plánu pořizovat Warhammer: Chaosbane, můžete rovnou teď zvolit předobjednávku a strávit celý víkend v podzemí plném chaosu a Chaosu v kůži člověka či elfa.

Do uzavřené bety Warhammer: Chaosbane se nedostanete jinou než předobjednávkovou cestou. Pokud máte tento krok za sebou, můžete už teď hru stáhnout a s jejím hraním začít zítra v 10 hodin ráno. Uzavřená beta poběží až do příští středy na všech platformách.

Dovolí vám vyšplhat se na 20. úroveň s imperiálním vojákem Konrádem a vznešeným elfským kouzelníkem Elontirem. Dungeony si můžete dát v kooperaci až čtyř hráčů lokálně i online a prozkoumáte stoky Nulnu, ve kterých rozsekáte zástupy démonů boha Chaosu Nurgla.

zdroj: Archiv

Před vydáním hry proběhne ještě jedna uzavřená beta někdy v dubnu. Tvůrci spolu s oznámením data první bety uveřejnili nové video, ve kterém sice neuvidíte nic ze hry, ale dozvíte se odpovědi na spoustu nejčastěji kladených dotazů.

Mezi ty důležité se řadí fakt, že svou postavu z příběhové kampaně můžete použít v multiplayerových módech a naopak. Po dohrání hry vás čekají tři endgamové módy – v Boss Rush se znovu utkáte s bossy a vaším cílem je porazit je co nejrychleji, v módu Exploration se vydáváte do náhodně generovaných lokací pro nový loot a v Relic Huntu si sami nastavíte pravidla dungeonu.

Tvůrci mají v plánu hru podporovat i po vydání formou updatů (například se můžete těšit na hardcore mód s permanentní smrtí) a nebude chybět season pass. Warhammer: Chaosbane vychází 4. června na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One, přičemž majitelé edice Magnus mohou hrát už od 31. května.

Nejnovější články