Uzavřenější Sniper Ghost Warrior Contracts vás vezme na ledovou Sibiř
zdroj: tisková zpráva

Uzavřenější Sniper Ghost Warrior Contracts vás vezme na ledovou Sibiř

7. 6. 2019 9:02 | Video | autor: Patrik Hajda |

Sniper: Ghost Warrior 3 chtěl být moderní hrou. Moderní ve smyslu otevřeného světa, který je dnes snad v každé druhé hře. A zle se mu to vymstilo. Tvůrci z CI Games se naštěstí poučili a po nepovedeném pokusu vypustit odstřelovače do širých plání se vrací k tomu, co jim šlo líp. Sniper Ghost Warrior Contracts totiž nabídne pouze dílčí mise s jasně daným začátkem a cílem.

S E3 za dveřmi se různá studia předhání v tom, kdo ukáže svou hru jako první. Sniper by se mezi oznámeními největších gigantů mohl snadno ztratit, proto dostáváte pěkný teaser už teď. To ale neznamená, že vás na herní výstavě nečekají další informace.

Naopak se právě tam ukáže Sniper Ghost Warrior Contracts široké veřejnosti v běhu. Nájemný zabiják držící si odstup se tentokrát vydává na Sibiř, kde se bude potýkat s nepřízní studeného počasí. Kontrakty se budou odehrávat na semknutějších mapách, které ale budou mít dost prostoru pro různé přístupy k řešení zadání.

Kromě hlavní mise budete plnit i spoustu vedlejších úkolů, díky kterým si vyděláte ještě víc peněz a rychleji tak vylepšíte svůj realistický arzenál. Mise přitom můžete plnit úplně sami v rámci příběhové kampaně, ale najdou si i multiplayerové módy.

Se hrou se počítá ještě letos na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. Doufejme, že se na E3 odhalí i plnohodnotné datum vydání.

zdroj: Archiv

Nejnovější články