V A Plague Tale: Innocence jste sami na mor i celou církev
zdroj: tisková zpráva

V A Plague Tale: Innocence jste sami na mor i celou církev

13. 5. 2019 15:35 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Potemnělá adventura A Plague Tale: Innocence vychází zítra, je tedy čas na pořádně atmosférický trailer. Ten načrtne velice depresivní prostředí válkou zmítané Francie, kam ve 14. století zavítal taky mor. Svého nakaženého bratříčka budete v roli jeho starší sestry muset uchránit před inkvizitory, krysami a ideálně také najít zázračný lék proti černé smrti.

Tvůrci ze studia Asobo mají za sebou vesměs pozitivní hry jako Ratatouille, Toy Story 3 nebo ReCore, autoři her podle Disneyovek ovšem tentokrát značně přitvrdili. Demo, kde Amicia s Hugem procházejí zpustošenou krajinou a před hejny krys je chrání pouze malinkatý zdroj světla, už je notoricky známé. V podobně bezvýchodném duchu se podle všeho ponese i zbytek hry.

zdroj: Archiv

A Plague Tale: Innocence slibuje zhruba 12hodinový příběh ze začátku stoleté války. S bezbrannými sourozenci se spíš než k soubojům budete muset uchylovat k plížení a odlákávání nepřátel. Ať už zvířecích, nebo těch lidských. Amicia sice ovládá prak, který nosí všude s sebou, sami ale jistě uznáte, že nejde zrovna o zbraň hromadného ničení.

Do morem zmítané Francie můžete zamířit už zítra, kdy hra oficiálně vychází pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Podívat se můžete taky na náš GamesPlay, který vysíláme živě zítra od 15:00.

Nejnovější články