V A Plague Tale: Innocence se dáte na útěk před morovou epidemií
zdroj: tisková zpráva

V A Plague Tale: Innocence se dáte na útěk před morovou epidemií

1. 3. 2019 16:45 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Rodina De Rune navzdory stoleté válce a z ní profitujícího moru vede klidný život na francouzském venkově, než se jako obvykle něco zvrtne. Sourozence Amiciu a Huga vyžene z bezpečných hradeb rodinného hradu nejen morová epidemie a hejna krys. Číhá na ně taky inkvizice a další zla, která si v pohodlí domova neuměli ani představit a brzy si uvědomí, že jeden bez druhého nemají šanci přežít.

A Plague Tale: Innocence je novou značkou od francouzských Asobo Studio, kteří v minulosti pracovali třeba na hrách doprovázejících filmy od Pixaru (Ratatouille, WALL-E, Up, Toy Story 3), ale stojí i za vcelku povedeným ReCore z roku 2016. Z prostředí utopické budoucnosti s roboty se ovšem přesouvají do velmi pochmurného období naší minulosti.

zdroj: Archiv

Do příběhu sourozenecké dvojice během morové rány vás uvede nově vydaný trailer, ale můžete si přečíst třeba taky Patrikovy dojmy z loňské E3. Amicia a Hugo se při svém úprku dostanou na fascinující místa, některá z nich budou strašidelná, jiná mrtvolně nádherná, obvykle něco mezi tím. I přes řádící černou smrt a inkviziční hon se nevyhnou ani ostatním lidem, ale aby v potemnělé Francii přežili, musejí se spoléhat především jeden na druhého.

Stealth adventura A Plague Tale: Innocence vyjde letos 14. května na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Pokud si hru předobjednáte, získáte pro své svěřence alternativní oblečky a erby. Co jiného byste taky během morové rány mohli chtít!

Nejnovější články