V Battlefleet Gothic: Armada kompenzují lodě Chaosu slabší výdrž rychlostí
zdroj: tisková zpráva

V Battlefleet Gothic: Armada kompenzují lodě Chaosu slabší výdrž rychlostí

12. 2. 2016 16:32 | Video | autor: Adam Homola |

Velký střet Imperiální flotily a Chaosu ve vesmírné strategii Battlefleet Gothic: Armada odnesou logicky nejvíc lodě. Ty zde hrají hlavní roli a po minulém představení lodí Impéria muselo logicky dojít na speciální video věnující se lodím Chaosu. Jejich letce šéfuje, stejně jako celé výpravě Abaddon se svojí vlajkovou lodí Planet Killer.

Pod vedením Abaddona se vrhne flotila Chaosu do poměrně obtížných bitev. Spousta jejich lodí a posádek se totiž skládá z dezertérů Imperiální flotily a to za několik milénií. Mnoho lodí Chaosu jsou tak zastaralé stroje, které už Impérium dávno vyřadilo z aktivní služby.

Neměli byste se ale nechat zmást, protože zastaralý vzhled neznamená horší loď. Jinou ano, horší ne. Lodě Chaosu se sice nemohou pochlubit tak bytelným brněním jako lodě Impéria, ale vynahrazuje jim to větší dostřel a výrazně vyšší rychlost. A samozřejmě schopnost Statis Bomb, která nepřátelskou loď paralyzuje na místě.

Vy se tak pak k ochromené lodi přiblížíte na dostřel a začnete do nebohé lodě pálit hlava nehlava. Protivník se bránit nemůže a vy máte spoustu času na jeho zničení, případně na nouzový útěk. Navíc můžete čas od času získat i nějakou specifickou výhodu od bohů Chaosu. Khorne, Slaanesh, Tzeentch i Nurgle vám mohou dát odměny ve formě Chaos Marks. Jde o různé bonusy, schopnosti, nebo i úpravy vzhledu lodí.

Battlefleet Gothic: Armada datum vydání ještě pořád nemá, ale s hrou se pořád počítá na příští měsíc.

Nejnovější články