V bojovce Absolver si vytvoříte svůj vlastní bojový styl a komba
zdroj: tisková zpráva

V bojovce Absolver si vytvoříte svůj vlastní bojový styl a komba

11. 5. 2017 11:29 | Video | autor: Václav Pecháček |

V každé onlajnovce je jedním z nejdůležitějších prvků možnost upravit si svou vlastní postavu. Mezi všemi těmi zástupy ostatních hráčů prostě chcete být unikátní a neopakovatelní. A kung-fu bojovka Absolver vám přesně tohle nabídne. Jednak z kosmetického hlediska, ale to není až tak důležité. Mnohem podstatnější je, že si sami vytvoříte vlastní bojový styl plný kombinací různých úderů, se svými silnými stránkami a slabinami. Pěkně to demonstruje nové video.

Každý Prospekt, neboli nezkušený rekrut, si může vybrat mezi třemi základními bojovými styly. Metoda Kahlt vám umožní vydržet více zásahů a doplňovat si zdraví pomocí protiútoků. Metoda Opuštěného je ztělesněním rovnováhy, díky němuž budete snáze odrážet nepřátelské útoky a můžete tím svého soka ochromit. A pak tu je Windfall, bleskurychlý styl založený na uhýbání ranám soupeře a hbitém rozdávání svých vlastních. Ale to ani zdaleka není všechno.

Důležité je, že ve světě můžete narazit na spoustu dalších stylů. Naučíte se je například od mentora, moudrého mistra, který vám ukáže všechno, co zná – pokud si ovšem získáte jeho důvěru. Styly jsou však jen úplný začátek. Vy si totiž z různých útoků poskládáte svůj vlastní „balíček“, závislý na archetypu vašeho bojovníka, ale jinak zcela unikátní.

zdroj: Vlastní

Máte k dispozici čtyři postoje, mezi nimiž lze přepínat. Ke každému z nich můžete přiřadit 3 řetězené útoky a jeden útok alternativní. Všechny na sebe plynule navazují, a dokonce vás můžou automaticky přehodit do jiného postoje. Jste tak absolutním pánem nad vlastními komby a překvápky, které si pro soupeře přichystáte.

Svůj bojový arzenál využijete jak v boji proti počítačem ovládaným sokům, tak v soupeření s ostatními hráči. Odměnou za jejich poražení vám může být pouze dobrý pocit, nebo také extra silný nový útok, který vám naprosto perfektně zapadá do jednoho z postojů. A nejlepší na tom všem je, že si Absolver dokáže poradit se všemi možnými animacemi tak, aby z útoků, protiútoků a úskoků vzešel úžasně stylový kung-fu tanec bez zbytečných přestávek.

Jsem zvědav, jaké další prvky si autoři ze Sloclap do hry přichystali. Přece jen se jedná o online záležitost, takže kromě skvělého bojování budou potřeba i komunitní prvky a také nějaký cíl. Přece nebudete elegantně mlátit nevinné lidi kolem sebe jen proto, že vám to dělá dobře. Nebo ano? Hm, možná ano. V tom případě vás musí zajímat jediné datum: 29. srpna, kdy Absolver vychází na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články