V dalším Call of Duty: Ghosts DLC zažijete invazi pirátských duchů a mexické mariachi
zdroj: tisková zpráva

V dalším Call of Duty: Ghosts DLC zažijete invazi pirátských duchů a mexické mariachi

2. 6. 2014 10:30 | Video | autor: Aleš Smutný |

Tvůrci Call of Duty už neví co by. Podtrhuje to DLC Invasion pro Call of Duty: Ghosts, o kterém se v pátek rozepsal Adam, ale ještě jednou se k němu nyní vrátíme kvůli dvojici videí z nových map. První z nich se jmenuje Departed a odehrává se v mexické vesničce během Dušiček. Druhá nese název Mutiny a přináší prostředí přístavu a pirátské lodě s duchy.

Cože? Duchové pirátů? Mexická muzika a sombrera? Tohle je potomek Modern Warfare, která kdysi díky kombinaci dynamiky a taktiky (kde je jí konec?) byla etalonem multiplayerových stříleček? Ne, ne, ne. Nemám nic proti humorným mapám, ale když si tak procházím DLC pro Call of Duty: Ghosts, mám pocit, že už hra nabízí jen tyhle humorné skoky.

A vlastně by nevadilo, kdyby všechny ty skopičiny přinášely funkční změnu. Ne jen nové skiny a pár skriptovaných momentů. Třeba Mutiny si říká o komplexní retro mod. Když už máte ve hře pirátskou loď a děla, tak proboha nenechávejte hráče běhat s těmi samými zbraněmi! Dejte jim do ruky bambitku, trombón (zbraň, ne hudební nástroj, ten si nechte pro tu mexickou mapu), granáty se zápalnou šňůrou, vyměňte nože za šavle!

zdroj: Archiv

Přineste milí tvůrci něco, co opravdu pozmění hratelnost a ne jen vizuální podobu hry. Jsem si jistý, že pirátský mod, který by přinesl trochu retro válečnictví by byl rozhodně oblíbený. Pobíhat se samopalem mezi piráty či za zvuků mexické kapely moc velká změna není, jen přebarvení chaosu, v nějž se multiplayer Call of Duty nezadržitelně proměnil.

zdroj: Archiv

Nejnovější články