V dalším rozšíření Total War: Three Kingdoms si zahrajete za mstitele a vrahy vlastních otců
zdroj: Steam

V dalším rozšíření Total War: Three Kingdoms si zahrajete za mstitele a vrahy vlastních otců

7. 3. 2020 10:46 | Video | autor: Václav Pecháček |

Synové jednoho dne musí vystoupit ze stínu svých otců. To je ústřední poselství nového rozšíření k Total War: Three Kingdoms jménem A World Betrayed. Na rozdíl od posledního datadisku Mandate of Heaven, který vás nechal zamířit do minulosti, se tentokrát ujmete potomků některých legendárních vojevůdců.

Nové rozšíření Three Kingdoms přidává další startovní datum kampaně, a to rok 194 našeho letopočtu, kdy už je tyran Tung Čuo mrtvý. Pokud jste hráli původní kampaň, asi si vzpomenete, že v jejím úvodu se za většinu frakcí snažíte právě tohohle chlapíka odstranit a vytvořit tak mocenské vakuum vhodné pro agresivní expanzi. Teď už přicházíte k hotovému.

Mezitím se přihodily další historické a legendární události, což má za následek, že si budete moci zahrát za dvě nové frakce, za frakce osiřelých synů: Lü Pu je adoptovaný syn Tung Čua, který svého vlastního otce zabil, Sun Cche chce naopak svého padlého tatínka pomstít.

zdroj: Archiv

Lü Pu, jeden z nejlepších válečníků v celé Číně, si zakládá na svém osobním bojovém mistrovství. V jeho kůži tedy musíte vyhledávat konflikty s legendárními bojovníky a porážet je. Puova frakce je také nejstabilnější, pokud její vůdce osobně vede armády do pole – a pochopitelně tím riskuje smrt.

Sun Cche je ambiciózní, ale také unáhlený. Jeho hlavní devizou je ukazatel štěstěny, která mu umožňuje bleskurychle dobývat území a provádět další akce, které by jiným trvaly déle nebo jim byly zapovězeny. Jenže štěstí mu dochází, pokud neustále nenaplňuje další a další ambice. Pokud dojde úplně, Cche zemře.

S oběma novými frakcemi se pojí vlastní příběhové eventy, oba generálové samozřejmě mohou naverbovat svoje vlastní unikátní jednotky. No a kdybyste si chtěli zahrát radši za nějakého starého známého, ostatní frakce jsou k dispozici také a s novým startovním datem se pojí nové výzvy.

Total War: Three Kingdoms – A World Betrayed vychází 19. března a na Steamu bude stát 10 eur.

Nejnovější články