V druhém traileru na film Tomb Raider uniká Lara před smrtí každou chvíli
zdroj: tisková zpráva

V druhém traileru na film Tomb Raider uniká Lara před smrtí každou chvíli

20. 1. 2018 9:16 | Video | autor: Adam Homola |

Distribuční společnost Forum Film u nás 15. března uvede v kinech film Tomb Raider a já ani podle aktuálního druhého traileru pořád nevím, jestli se mám těšit nebo obávat. Samotný materiál přitom špatně nevypadá, ale stejně tak nemůžu říct, že by ve mně trailer vzbuzoval touhu napsat si upomínku do kalendáře.

Švédská držitelka Oscara Alicia Vikander jako Lara Croft docela vypadá, přesvědčivě se tvářit umí a podle všeho si natáčení taky slušně oddřela. A i když to celé vypadá o několik řádů lépe než Tomb Raider s Angelinou Jolie, není to ještě automatickou zárukou kvality.

Laťka obou dvou předchozích filmových Tomb Raiderů totiž nebyla nastavena kdovíjak vysoko… Každopádně je fajn, že v novém traileru uvidíme jak víc kontextu, tak víc akce. Dojde i na Lařina otce a víc prostoru dostane i záporák v podání Waltona Gogginse.

zdroj: Archiv

Film uvidíme už za dva měsíce a snad do té doby dostaneme ještě nějaký lépe sestříhaný trailer nebo TV spot, který nás dokáže na film nalákat o něco lépe. Níže se můžete ještě podívat na druhý oficiální plakát a několik fotek z filmu:

tomb-raider-poster-alicia-vikander zdroj: tisková zpráva

TR-15006 zdroj: tisková zpráva

TR-IK-00025r zdroj: tisková zpráva

TR-12392r zdroj: tisková zpráva

TR-10076 zdroj: tisková zpráva

TR-TRL-154 zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články