V hororové adventuře The Coma 2: Vicious Sisters musíte utéct z korejské školy
zdroj: tisková zpráva

V hororové adventuře The Coma 2: Vicious Sisters musíte utéct z korejské školy

12. 8. 2019 14:20 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Do začátku nového školního roku zbývají ještě tři týdny, to ale neznamená, že herní postavy do ní občas nemusí chodit i během prázdnin. Taková korejská školačka Mina Park v ní dokonce občas i spí. Jednou si takhle zdřímne při večerním studiu a po probuzení zjišťuje, že dříve důvěrně známé prostory a spolužáky nepoznává, a navíc ji pronásleduje cosi, co vzdáleně připomíná… její učitelku?

The Coma 2: Vicious Sisters bude pokračováním korejské hororové adventury od týmu Devespresso z roku 2015. Jejím hlavním poselstvím bylo ukázat, jak moc nezdravý je moderní jihokorejský školský systém – hororové prvky jsou v ní metaforou pro šikanu, tyranské učitele nebo strach z neúspěchu u zkoušek.

Namísto korejského studenta tentokrát přízrak Dark Song pronásleduje školačku Minu, která se nejprve ze své studijní instituce musí dostat ven a poté se toulat potemnělými uličky Sehwy. Venku číhají mnohá nebezpečí, ale také bytosti o poznání nápomocnější.

zdroj: Archiv

Musíte se s nimi seznamovat, řešit hádanky, hledat odpovědi a zároveň bojovat, abyste přežili. Mina se na každý střet s psychopatickou učitelkou musí připravit, jinak riskuje zranění, která jí mohou zůstat klidně až do konce hry. Předměty nutné obrany si musí sama vyrobit a cíleně se vyhýbat nebezpečným situacím. Pobíhání po chodbách s baterkou z ní kupříkladu činí velmi snadný a zranitelný cíl.

Neustále tedy budete balancovat mezi nutností prozkoumávat a bojem o přežití. Korejský horor The Coma 2: Vicious Sisters zatím nemá stanovené datum vydání, ale objeví se na PC, Xboxu One, PlayStationu 4 a na Switchi.

Nejnovější články