V hororu Get Even nemůžete věřit vlastním očím, ani vzpomínkám
zdroj: Vlastní foto autora

V hororu Get Even nemůžete věřit vlastním očím, ani vzpomínkám

9. 2. 2017 11:15 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ne, nebojte, i když si hlavní hrdina hororu Get Even svítí na cestu mobilem, není to další kopírka Outlast. Ke slovu totiž přijde i pistole, útočná puška a tak nebudete před nepřáteli jen utíkat, ale půjde se jim i chrabře postavit. Tedy, pokud rozeznáte ty reálné od halucinací… Proberete se totiž v notně zašlém sanatoriu, které někdo využil na experimenty. Znáte své jméno a víte, že chcete zachránit dívku, která je někde v areálu a na těle má časovanou bombu.

Odpovědi na otázky co se tu děje, proč mají chovanci a další obyvatelé sanatoria na očích podivné brýle a kde jste se tu vzali si budete muset najít během hraní. Nové video zdárně poukazuje na fakt, že i v tuto chvíli s vámi někdo manipuluje a všechno není takové, jak se zdá. Doslova a asi i z hlediska zápletky.

Za Get Even stojí polské studio The Farm 51 (NecroVision, Deadfall Adventures), které celý koncept z roku 2013 přepracovalo do současné podoby. Ve hře nemůžete věřit ničemu, ostatně, kdo říká, že nemáte na očích podobné brýle jako ostatní a vše, co vidíte není jen projekce? A jsou vzpomínky, které občas probleskují, opravdu vaše? Hra vyjde 26. května na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články