V kooperativní akci Rainbow Six Quarantine čelíte invazi mimozemšťanů
zdroj: tisková zpráva

V kooperativní akci Rainbow Six Quarantine čelíte invazi mimozemšťanů

11. 6. 2019 7:30 | Video | autor: Patrik Hajda |

Ubisoft se nedávno vyjádřil k Rainbow Six Siege s příslibem, že nový díl hned tak nebude a nic na tom nezmění ani příchod nové generace konzolí. Nechtějí tříštit komunitu a vynasnaží se protlačit hru do budoucnosti díky zpětné kompatibilitě. To však nijak nebrání vzniku jiných her v univerzu Rainbow Six. Během E3 konference Ubisoftu došlo k odhalení sci-fi akce Rainbow Six Quarantine.

Co může v krátkém teaseru působit jako další nezajímavé zombie, jsou ve skutečnosti lidé ovládaní parazitem, který na Zemi dorazil z vesmíru. Jeho přítomnost neohrožuje jen bojovníka, z jehož pohledu se koukáme na stíny šířící hrůzu, ale i celé lidstvo. Je načase, abyste se stali hrdiny.

Rainbow Six Quarantine je čistě kooperativní střílečka pro přesně tři hráče, kteří se společně postaví zmutovaným lidem. Za hrou stojí nejen zavedené studio Ubisoft Montreal, ale i úplně nový tým poskládaný z tvůrců For Honor, Ghost Recon a dalších. Tvůrci věří, že Quarantine bude stejně významná pro PVE žánr jako Siege pro PVP. 

zdroj: Archiv

Informací je bohužel pomálu, protože hra vyjde až na začátku příštího roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Zároveň bude součástí nově oznámeného předplatného Uplay+ za 15 dolarů měsíčně. O této nové službě si přečtěte samostatný článek.

Nejnovější články