V Microsoft Flight Simulatoru navštívíte všechna letiště světa. Je jich přes 37 tisíc
zdroj: tisková zpráva

V Microsoft Flight Simulatoru navštívíte všechna letiště světa. Je jich přes 37 tisíc

21. 2. 2020 11:25 | Video | autor: Patrik Hajda |

Kdo by to byl řekl, že studio, které má v portfoliu čistě arkádové závody The Crew 2 a přímočarou příběhovou adventuru A Plague Tale: Innocence, dokáže vytvořit něco tak překrásného a komplexního jako Microsoft Flight Simulator. Ačkoli nevíme, do jakých hlubin se ponoří procedury spojené s řízením letadla, minimálně s tvorbou letišť si v Asobo Studio dávají opravdu záležet.

Nový vývojářský deníček se v devíti minutách a se silným francouzským přízvukem věnuje výhradně letištím, na kterých přistanete a posléze z nich i vzlétnete v chystané letecké simulaci Microsoft Flight Simulator.

K dispozici bude na 37 000 letišť, která všechna prošla rukama vývojářů. Ti si je nejprve našli na satelitních snímcích a následně je jedno po druhém naprogramovali do hry. Definovali ranveje, parkoviště a trasy pro letadla, stanovili různé typy povrchů a provedli další nezbytnosti, aby všechna letiště z celého světa fungovala, jak mají.

zdroj: Archiv

Zároveň byly vytipované desítky nejpopulárnějších letišť, která se dočkala zvláštní péče. To znamená například detailní modely letištní haly a budov v blízkém okolí, v jednom případě byl dokonce vymodelován celý ostrov.

V druhé polovině videa se vám naskytne pohled i na letištní ruch – zaměstnance, všechna ta zvláštní vozidla křižující ranveje, tunely, kterými nastupujete a tak dále. Opět to vypadá naprosto fantasticky a nezbývá než doufat, že herní složka nebude grafice dělat ostudu.

Stále platí, že Microsoft Flight Simulator vyjde někdy v letošním roce na PC a Xboxu.

Nejnovější články