V novém Batmanovi najdete i scény z pohledu vlastních očí aktéra
zdroj: tisková zpráva

V novém Batmanovi najdete i scény z pohledu vlastních očí aktéra

18. 6. 2015 18:30 | Video | autor: Honza Konfršt |

První hráči se budou moci do světa nového Batmana pustit už 23. června a tisková konference Sony odhalila velmi zajímavý začátek hry - takže nechcete-li nic vědět, ani dál nečtěte. V úvodu se překvapivě ujímáte postavy ve first person pohledu a vcházíte do líbivé kavárny stylizované vzhledem i doprovodnou skladbou do šedesátých let. Video prezentuje pohled Owense, příslušníka gothamského policejního sboru a jeho kratičkou účast na životě a smrti slavných komiksových postav.

Owens totiž před devíti měsíci stiskl knoflík, který poslal Jokera ke kremaci, jenže ono to zřejmě nebude jen tak a ne každý záporák zemře na první pokus.Video pokračuje vyprávěním o tom, kterak se neodstavil očekávaný souboj podsvětí o moc pod světem a jak Gotham náhle začal nečekaně prosperovat a kriminalita ustoupila, rovněž nečekaně.

Tedy až dodnes. Jenže náš příslušník se samozřejmě nenechal nikdy nijak ošálit – on přeci od začátku tušil, že se něco dít bude a je jen otázkou, kdo to odstartuje. Na to, co ho čekalo na návštěvě onoho podniku, však zřejmě připravený být nikdy ani nemohl. Teď už ale zhlédněte video a nechte se překvapit, koho to tam vlastně potká.

zdroj: Archiv

Pro fajnšmekry a ty, kteří plánují vyzobat každé dostupné DLC máme navíc tu příjemnou zprávu, že season pass ke hře nabídne veškerá rozšíření, a to i včetně těch, která budou exkluzivní pro různé prodejce. Pro úplnost ještě dodáme, že zrušení se dočkala speciální edice pojmenovaná Batman: Arkham Knight Batmobile Edition. Ta měla nabízet i měnící se model Batmobilu, jenže právě ten se zřejmě stal důvodem zrušení edice, neboť nedosahoval kýžených kvalit. Ale co už, nás zajímá především ona hra samotná a kvality, jakých bude dosahovat právě ta.

Nejnovější články