V novém DLC pro Batman: Arkham Origins zažijete zrození Mr. Freeze
zdroj: tisková zpráva

V novém DLC pro Batman: Arkham Origins zažijete zrození Mr. Freeze

23. 4. 2014 15:45 | Video | autor: Petr Poláček |

Nové zbraně, lokace a hlavně nepřítele s příběhem nabízí v přepočtu za zhruba 270 Kč DLC Cold, Cold Heart pro Batman: Arkham Origins. Přídavek by měl být k dispozici na Steamu, PSN a XBLA, majitelé season passu už samozřejmě platit nic navíc nemusí, a názorně obsah DLC prezentuje následující trailer.

Jako nebatmanolog (nebo spíš bat-ignorant) ikonické nepřátele Batmana bez nápovědy nepoznám. Mr. Freeze je ale výjimka a může ze to Arnold Schwarzenegger v roli zmrzlíka z filmu Batman a Robin. Nebudu vás zahrnovat podrobnostmi, ale dejme tomu, že na jmenovaný film a Arnieho nikdy nezapomenu. 

zdroj: Archiv

V DLC Cold, Cold Hearth ale Mr. Freeze vypadá jinak než Arnie, což je samozřejmě dobře. Ještě lepší je, že se v rámci nové příběhové linky dozvíme, jaká tragédie vlastně z Victora Friese udělal jednoho z nejobávanějších nepřátel Batmanova světa.

Nově se v DLC podíváme též do lokací jako GothCorp nebo Wayne Manor (nepřekládám, abych něco nezvoral), v boji vyzkoušíme termo rukavice nebo termo batarangy a Batman na sebe bonusově navleče speciální obleček pro boj v extrémních podmínkách.

Skoro tři stovky za DLC není málo, ale Warneři slibují smysluplný obsah, co nabídne pár hodin nové zábavy. Pokud slovo dodrželi, cenu to omlouvá. Ostatně, už se někdo z vás do Cold, Cold Heart pustil?

Nejnovější články