V novém traileru pro State of Decay 2 je vše tak nějak povědomé
zdroj: tisková zpráva

V novém traileru pro State of Decay 2 je vše tak nějak povědomé

6. 4. 2018 12:55 | Video | autor: Patrik Hajda |

Patřím k těm, kteří nejsou fascinování fenoménem zombíků. Zároveň ale patřím i k těm, které první State of Decay přes tento fakt nadchla. Bavil mě otevřený svět, možnost cestovat auty, crafting, soubojový systém i smrtelnost členů komunity. Za necelé dva měsíce dorazí dvojka a nový trailer napovídá, že se toho moc nezměnilo. A já nevím, jestli mě to těší.

Což o to, grafika a pohledy na krajinu vypadají ve State of Decay 2 pěkně. Ale jen co se spustí nějaká animace, jako bychom se vrátili pět let v čase. Ale dobře. Krkolomné animace mi nezpůsobují takové vrásky na čele jako vlastní hratelnost, která v novém videu silně připomíná jedničku.

Od starání se o vaši základnu a její členy, přes soubojový systém, až po přehnaně arkádové ovládání vozidel je všechno podobné. To samozřejmě neznamená, že by to bylo špatně. První State of Decay měla spoustu much obletujících shnilé kousky masa, a pokud tedy dostaneme více toho dobrého a v lepším kabátku, a naopak méně toho špatného, budu nadmíru spokojený. Pevně věřím, že nám Undead Labs 22. května naservírují prvotřídní zážitek a ne titul, nad kterým se jen mávne rukou.

zdroj: Archiv

Nejnovější články