V pátek vychází povedené JRPG Ni no Kuni II a to na PS4 i PC
zdroj: tisková zpráva

V pátek vychází povedené JRPG Ni no Kuni II a to na PS4 i PC

20. 3. 2018 11:11 | Video | autor: Patrik Hajda |

Tento týden se nese na vlně zločinosti, kterou šíří piráti v Sea of Thieves a zloději v A Way Out, ale ani fantaskní středověk nebude ušetřen. Kreslené království Ding Dong Dell již v pátek změní svého nejvyššího představitele, kterému musíte pomoci zpátky na trůn v pokračování japonského RPG Ni no Kuni II: Revenant Kingdom.

Zdánlivě nekonečná válka připravila vladaře o království Ding Dong Dell. Zbavit krále vlády asi nebylo nic moc obtížného, vždyť je to ještě malý klučina jménem Evan Pettiwhisker Tildrum. Právě ve chvíli, kdy ho zradí jeho dosud věrná stráž, se odkudsi z jiného světa vynoří pistolník Roland, který s vaší pomocí dostane krále zpátky na trůn.

Ale tentokrát se v klasickém střihu japonských RPG nesnažíte jen získat království Ding Dong Dell zpět, ale budujete si od základu nové. Rekrutujete poddané, dáváte jim různé pozice ve společnosti, stavíte budovy s rozličnými účely a samozřejmě bojujete jako smyslů zbavení. Jakmile budete připraveni na převrat minulého převratu, možná se vám povede opět usednout na trůn v královském paláci.

zdroj: Cinemart

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom se točí převážně kolem blonďáčka Evana, ale svěří vám do rukou i přivandovalce Rolanda a další dobrodruhy, kteří se v průběhu hry přidají na vaši stranu. Počítejte s typickou animovanou grafikou, dialogy bez dabingu, ale i s dabovanými cutscénami.

Druhý díl série navazuje na povedenou Ni no Kuni: Wrath of the White Which, která před pěti lety přistála na konzoli PlayStation 3. Její aktuální nástupce se tak logicky podívá na PlayStation 4, ale nejenom tam, protože se tvůrci z Level-5 rozhodli poctít svým JRPG i počítače (Steam). Ni no Kuni II: Revenant Kingdom vyjde na obou platformách 23. března a my vám přineseme recenzi.

Nejnovější články