V podzimním DLC The Last Autumn pro Frostpunk je příjemných 10 stupňů, ale ne nadlouho
zdroj: tisková zpráva

V podzimním DLC The Last Autumn pro Frostpunk je příjemných 10 stupňů, ale ne nadlouho

14. 1. 2020 16:30 | Video | autor: Patrik Hajda |

Druhé ze tří rozšíření pro úspěšnou budovatelskou strategii Frostpunk klepe na dveře stejně jako doba ledová, na niž se pokusíte připravit. DLC The Last Autumn se totiž odehrává během posledního podzimu na Zemi, kdy se lidé zoufale snaží zajistit si do budoucna dostatek tepla.

Jste docela normální manažer v ještě docela obyčejném světě, který už ale tuší, že se blíží nevyhnutelná katastrofa. Do vašich rukou je svěřena výstavba obrovského generátoru zajišťujícího přežití části obyvatel světa, který se brzy změní k nepoznání. Na výstavbu spásného stroje máte 45 dní a postupně budete svědky klesající teploty, která začíná na relativně příjemných 10 stupních.

Svět ještě netrápí samotné přežití, zatím je vše ve starých kolejích. To znamená, že řemeslníci si budou okamžitě stěžovat, jakmile nebudou mít na práci adekvátní podmínky. A nějakou stávku si z časového hlediska nemůžete dovolit, takže občas budete muset dělat ústupky.

Protože světová ekonomika ještě není v koncích, suroviny na výstavbu získáváte s pomocí lodní dopravy, takže vás čeká budování přístavů a žádání o nové suroviny. S tím souvisejí nové herní systémy, budovy a zákony.

zdroj: Archiv

Na to, jak podzimní Frostpunk vypadá v běhu, se podívejte ve videu výše, které doprovází komentář šéfa projektu Jakuba Stokalskiho, abyste se v novém obsahu úplně neztratili.

DLC The Last Autumn vyjde 21. ledna na PC a později i na konzolích.

Nejnovější články