V pokračování hororové adventury Layers of Fear 2 čas nezastavíte
zdroj: tisková zpráva

V pokračování hororové adventury Layers of Fear 2 čas nezastavíte

21. 1. 2019 11:41 | Video | autor: Patrik Hajda |

Drsný chraplák Tonyho Todda (Candyman) je zpět, aby nám povyprávěl něco o ztraceném čase. Posledně kladl hlavnímu aktérovi Layers of Fear 2 dotazy ohledně jeho života, než se stal hercem: kterak a proč se chtěl vžít do jiné role. Nyní ho utápí dalšími depresivními výlevy, které mají na kuráž jistě negativní efekt.

Layers of Fear 2 jde tak trochu cestou Death Stranding. Už jsou k dispozici tři trailery, ale o samotné hře toho moc neprozrazují. Nedá se pochybovat o hororové stránce a tentokrát se zhostíte role filmového herce namísto malíře (leč asi úplně stejně pomateného). Je také nanejvýš jasné, že se z potemnělého domu přesouváte na neméně potemnělou loď.

Ale čemu přesně zde budete čelit? Klasické hororové prvky nechybí – jsou zde krysy, automatické zavírání dveří, rakve, slabé žárovky, obluda honící vás chodbou, fantasmagorické výjevy. A do toho vám pořád omílají o hlavu vaše rozhodnutí stát se hercem a konstatují fakt, že čas na nikoho nečeká.

Nicméně my čekat musíme, neboť datum vydání spolu s platformami je – stejně jako valná většina hry – zahaleno tajemstvím.

zdroj: Archiv

Nejnovější články