V první epizodě Guardians of the Galaxy proti vám stojí samotný Thanos
zdroj: tisková zpráva

V první epizodě Guardians of the Galaxy proti vám stojí samotný Thanos

20. 4. 2017 11:24 | Video | autor: Aleš Smutný |

První epizoda marvelovské akční komedie Guardians of the Galaxy v tradičním podání Telltale (Walking Dead, The Wolf Among Us) už vyšla. Nese název Tangled Up in Blue a chaotická banda hlavních hrdinů se v něm postaví překvapivému soupeři. Thanos je ve filmech prezentován jako velký záporák, který zaměstná kromě Strážců i Avengers, ale tady asi bude mít jen úvodní roli do celé pětidílné série.

V traileru, který uvádí vydání na PC, PS4, Xbox One, Android a iOS si kromě klasického handrkování postav především všimnete toho, že Telltale nepracují s podobou a hlasy herců z filmu. Takže žádný Chris Pratt, Zoe Saldana či Vin Diesel se svým „I am Groot“. Místo nich uvidíte telltaleovskou podobu doprovázenou hlasy herních matadorů, které vám minule představil Adam.

Ačkoliv Guardians of the Galaxy nevzbuzují zrovna velkou důvěru, uživatelské recenze na Steamu se zatím nesou ve velmi pozitivním duchu a působivých 94 procent z nich je kladných. Bude zajímavé sledovat, zda se na prodejích hry projeví i premiéra filmu, která je u nás stanovená na 4. května.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články