V remaku Destroy All Humans! se stanete mimozemšťanem a vyvraždíte lidstvo
zdroj: tisková zpráva

V remaku Destroy All Humans! se stanete mimozemšťanem a vyvraždíte lidstvo

3. 3. 2020 7:30 | Video | autor: Patrik Hajda |

Destroy All Humans! se zatím nezdá být heslem viru, který do našeho světa zasel pořádnou paniku. Destroy All Humans! je heslem mimozemšťanů, kteří v padesátých letech minulého století navštívili planetu Zemi s jediným cílem. A ten jsem zmínil už dvakrát, takže se nebudu více opakovat. Nové záběry z Paxu ukazují, jakým způsobem si v roli mimozemšťana Crypta podmaníte svět v remaku jedné klasiky.

Série Destroy All Humans! si dala vlastně dva cíle. Stejně jako Bender chce zničit celé lidstvo, ale nikdo neřekl, že to musí být vážné. Druhým cílem je tedy pobavit hráče svým parodickým přístupem ke studené válce a zvěstem o zelených mužíčcích, kteří se ocitli pod sterilizovanou kudlou na plechovém stole kdesi v poušti Oblasti 51.

Série se mezi lety 2005 a 2008 dočkala čtyř dílů, a i když to zatím nevypadá na regulérní pětku, příznivci akčních adventur s humorně katastrofickým tématem se letos dočkají remaku jedničky.

Studio Black Forest Games s výpomocí od Pandemic Studios se do projektu pustilo pěkně od podlahy. Kompletně předělalo grafiku, podívalo se na zvuky, pohrálo si s ovládáním mimozemšťana Crypta i s jeho (převážně) bojovými schopnostmi.

A protože PAX East nebyl vlivem koronaviru zrušený, byla na něm možnost vyzkoušel si demo remaku Destroy All Humans!. Sami jsme na místě bohužel nebyli, ovšem přespolní kolegové z Gematsu pořídili záběry z vlastního hraní, které jsou k vidění níže.

Záběry zachycují úplný začátek hry, kdy se Crypto snese na planetu Zemi a začne se hrubou silou seznamovat s jejími živočichy. Jeho úkol? Posbírat co nejvíc vzorků DNA od lidí, kteří se takové proceduře nebrání. Tedy jsou mrtví.

Remake Destroy All Humans! vyjde v průběhu letošního roku na PlayStationu 4, Xboxu One a jako první hra v sérii i na počítačích (a Stadii).

Nejnovější články