V roguelike střílečce STRAFE se možná objeví starý Wolfenstein
zdroj: tisková zpráva

V roguelike střílečce STRAFE se možná objeví starý Wolfenstein

3. 5. 2017 17:32 | Video | autor: Václav Pecháček |

Je normální vydávat launch trailer skoro týden před vydáním hry? Myslím, že ne a že by to normální být ani nemělo, neboť se jedná o hrubě matoucí praktiku. Ale vývojáře z Pixel Titans něco jako správná časová posloupnost zjevně nezajímá, což ostatně dokazuje jejich stoprocentně devadesátková střílečka STRAFE. V ní musíte ztéct baštu mimozemských oblud, které následně stečou ze stěn v malých krvavých kouscích, až je rozstřílíte pomocí arzenálu obrovských bouchaček.

Co vám nové video sdělí nového? To záleží na tom, co o STRAFE doposud víte. Kdokoli s alespoň rudimentárním povědomím o filozofickém zaměření tohoto roguelike FPS určitě tuší, že hlavní premisa by se dala popsat třemi slovy: „Krev, krev, KREEEEV!!!“ Trailer ovšem kromě naporcovaných zrůdností a futuristických kanónů obsahuje také jednu dost fascinující propozici – ukrytá tajemství.

zdroj: Vlastní

Všimli jste si? Starý Wolfík 3D, stejně jako ve Wolfenstein: The New Order! Divný les! Skákání po plošinkách! Vždycky je fajn, když vás hra překvapí změnou tempa, a přesně k tomu by ve STRAFE mělo dojít. Nejen bezhlavé kosení emzáků, ale také bezhlavé kosení nácků! Nebo možná náckovských zombíků, soudě dle nepříliš živého výrazu v pixelovaté tváři jednoho z monochromatických nepřátel.

wolfík ve STRAFE zdroj: tisková zpráva

9. květen. To je onen den, kdy můžete po STRAFE vztáhnout ruce a nainstalovat si ji na své harddisky, třeba skrze Steam, kde stojí 20 euro.

Nejnovější články