V Rune II vám se svržením Lokiho pomůže Thor, Odin a Hel
zdroj: tisková zpráva

V Rune II vám se svržením Lokiho pomůže Thor, Odin a Hel

12. 9. 2019 9:12 | Video | autor: Patrik Hajda |

Rune II několikrát změnila svůj název a odsunula své datum vydání, ale tentokrát snad dostáváme definitivní, ničím neovlivnitelný den. Zlotřilému Lokimu, jeho hrátkám s časem a samotnému Ragnaroku se postavíte 12. listopadu. Pokud si tedy na Rune II vzpomenete, protože tou dobou se možná budete toulat prapodivným světem čerstvě vydané Death Stranding

Rune II se z vás stane Viking s obrovským břemenem na zádech – musíte zastavit konec světa vyvolaný Lokim. Naštěstí to bude docela zábava, protože při tom doslova rozsekáte desítky stoupenců zla a jiných nachomýtnuvších se nepřátel.

Jakmile Ragnarok skončí, Loki padne. Ragnarok by za normálních okolností skončil sám od sebe, ale protože se Loki bojí smrti, rozhodl se ovládnout čas a těsně před koncem konce světa ho spustí znovu. A znovu. A znovu.

zdroj: Archiv

Naštěstí si můžete naklonit přízeň jednoho ze severských bohů, kteří vám milerádi pomohou svrhnout zloducha. Pokud si vyberete Thora, počítejte s mocí jeho Mjölniru. Hel vám poskytne útok ledovými bodci a Odin zase propůjčí hejna krvelačných havranů.

Datum vydání Rune II už znáte, ale ještě před ním proběhne od 20. do 22. září otevřený beta test multiplayerových módů deathmatch a týmový deathmatch pro 16 hráčů. Plnou hru následně pořídíte pouze přes Epic Games Store a po roce i v jiných obchodech.

Nejnovější články