V sandboxu Mugsters zachraňujete planetu před mimozemšťany pomocí fyziky
zdroj: tisková zpráva

V sandboxu Mugsters zachraňujete planetu před mimozemšťany pomocí fyziky

7. 4. 2018 15:03 | Video | autor: Patrik Hajda |

Svět, jak ho známe, je na sklonku své existence. Mimozemšťané v létajících talířích a podivných hopsajících koulích obsadili naši planetu, většinu lidí pozabíjeli, zbylé zajali a teď jim dávají sondy. Jen vy jste jako zázrakem stále na svobodě a budoucnost lidstva tak leží na vašich bedrech.

Mugsters je minimalistický sandbox v otevřeném světě, kde se snažíte zachránit uvězněné lidi a pozabíjet při tom pár emzáků. V této činnosti vám klade meze pouze vaše představivost. Mimozemšťané po světě roztrousili různé smrtící pasti, kterým se samozřejmě musíte vyhnout, ale také je můžete využít ve svůj prospěch při zběsilém úprku.

Veškerá interakce s prostředím je založená na fyzice. Prostředí je do jisté míry zničitelné, což se projeví především při používání výbušnin. Ale protože by nikoho nebavilo věčně pobíhat po svých, můžete usednout za volant či knipl 30 různých dopravních prostředků. Mugsters vyjde letos v létě na PC, PlayStation 4, Xbox One a Switch a nabídne dokonce lokální multiplayer pro dva.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články