V Sekiro: Shadows Die Twice si posvítíte na stíny i Yettiho
zdroj: tisková zpráva

V Sekiro: Shadows Die Twice si posvítíte na stíny i Yettiho

11. 9. 2018 10:22 | Video | autor: Patrik Hajda |

Pokud nás studio Sucker Punch hodlá potěšit vydáním Ghost of Tsushima někdy během příštího roku, pak se v 2019 můžeme těšit na hned dvě slibně vypadající hry z období feudálního Japonska. Sekiro: Shadows Die Twice od tvůrců série Dark Souls dorazí koncem března a nabídne plejádu bizarních bossů.

Před blížícím se veletrhem Tokyo Game Show se začínají objevovat nová videa z titulů, které se této gigantické akce zúčastní. Trailer pro Sekiro: Shadows Die Twice zaplavil internet během včerejška, ale pokud jste neovládali japonštinu, moc jste se z něj nedozvěděli. Ale stačilo počkat pár hodin a anglické titulky jsou na světě.

Video se nejprve soustředí na možnosti stealthování a vertikálního pohybu, aby se záhy zvrtlo v nelítostný boj s pořádně rozzuřeným minibossem. Do toho nasloucháte malým příběhovým střípkům, jak jsme ostatně u titulů od From Software zvyklí.

zdroj: Archiv

Některé sekvence vám budou povědomé, pokud jste viděli záběr přímo z hraní. Avšak větší část videa prezentuje dříve nepředstavená monstra. Například podivné stínové bytosti rozplývající se ve vzduchu, provazochodce, a v samotném závěru videa i obřího Yettiho. Sekiro: Shadows Die Twice vychází 22. března na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články