V Super Street: The Game přetvoříte plechovku v žihadlo, žihadlo ve vrak
zdroj: tisková zpráva

V Super Street: The Game přetvoříte plechovku v žihadlo, žihadlo ve vrak

14. 8. 2018 14:58 | Video | autor: Patrik Hajda |

Auty nabité září odstartuje hned zkraje nová závodní značka Super Street: The Game. Hra staví na stejnojmenném magazínu zaměřeném na tuning, který je bezpochyby hlavním lákadlem obou zábavních produktů. Možnosti úpravy vozidel se nám předvedly v minulém videu. I když grafika nepatří k nejlepším a vozy nejsou licencované, hloubka tuningu je ohromující. To samé se bohužel nedá říct o nových záběrech z hraní představujících fyziku.

Doteď ve mně žila jistá naděje. Super Street: The Game se sice netvářila jako hra roku, ale minimálně zmiňovaný tuning ve mně vyvolal zájem. Stačilo dodat uspokojivý jízdní model, a příjemná arkáda mohla být na světě. Hru jsem sice nehrál, ale po zhlédnutí záběrů níže mi jistě dáte za pravdu, že tohle nemá ambice trumfnout letošní Wreckfest, The Crew 2, a nahlédneme-li do budoucnosti, tak ani Forza Horizon 4.

Město je pusté, anonymní, bez špetky nápadu. Vozy bez reálných značek vypadají jako plastové hračky přibalované k časopisům a jízdní model působí všelijak, jen ne lákavě. Je vidět jistý rozdíl mezi předokolkou, zadokolkou a čtyřkolkou, ale i v případě běžně hravé zadokolky jsou nejisté, cukavé pohyby v průjezdu zatáčkou prapodivné.

zdroj: Archiv

Dříve avizovaná „super realistická destrukce“ se jaksi nedostavila. Auta sice nejdou pro úplnou demolici daleko, ale realismus? Ne, BeamNG.drive může být v klidu. Jediný tuning vypadá stále dobře, ale jak jsem psal už v minulém článku, sám to neutáhne. Nemohu se zbavit dojmu, že v době Need for Speed: Underground 2 by Super Street: The Game byl zajímavý konkurent, ale doba a nároky hráčů se změnily.

Zatím to vypadá, že volná jízda nebude tím pravým ořechovým. Začátek ukázky ale odhalil různé typy závodů a kdo ví, třeba nás Super Street: The Game ještě překvapí. Záběry mohou klidně pocházet ze staré verze hry, takže na vynášení konečných soudů je ještě brzy. Hra vychází 4. září na PC, PlayStation 4 a Xbox One za 50 dolarů.

Nejnovější články