V The Escapists 2 vám nebudou při útěku stát v cestě jen kovbojové a vakuum, ale také vysoká rychlost, moře a volný pád
zdroj: tisková zpráva

V The Escapists 2 vám nebudou při útěku stát v cestě jen kovbojové a vakuum, ale také vysoká rychlost, moře a volný pád

15. 8. 2017 17:30 | Video | autor: Patrik Hajda |

The Escapists 2 bude větší než jednička v opravdu každém ohledu. Není to jen o více způsobech úniku z vězení. Tentokrát na to díky multiplayeru nebudete úplně sami, a pokud vám americká zařízení přijdou děsivá, tak co teprve takový lapák na Divokém západě nebo hypermoderní basa na oběžné dráze? To vše vám ale vývojáři z Mouldy Toof Studios již ukázali, a teď se rozhodli postupně představit všechny typy vězení ve hře. První video ukazuje tři z nich, která když se zastaví, tak je s vámi konec.

Také jste se podivovali nad geniálností lodního vězení ve snímku Escape Plan (Plán útěku)? Profesionální uprchlík Stallone z toho mořského zjištění tenkrát nebyl dvakrát nadšený. Pro vás to v The Escapists 2 naopak znamená lákavou výzvu.

Trailer s hudbou jakoby z Mission Impossible vám postupně představí „výletní“ loď H.M.S. Orca, přepravující vězně na ostrov na míle vzdálený od nejbližší civilizace, vlak svištící po železnici oblastí Cougar Creek a možná ze všeho nejnebezpečnější letadlo Air Force Con.

zdroj: Archiv

Každý z těchto dopravních prostředků má samozřejmě svá specifická nepsaná pravidla při útěku – na lodi se vyplatí využít vodní skútr, protože přeplavat oceán ve vězeňské kombinéze asi nebude nejsnazší, z letadla je doporučováno skákat jenom s padákem, jinak se dočkáte zcela jiného vysvobození, a na Divokém západě, kde jezdí vlak sotva jednou za den, by se hodil třeba kůň.

A to není vše. Na svůj útěk z těchto nevšedních zařízení máte opravdu málo času. Jakmile totiž loď zakotví, vlak zastaví ve stanici a letadlo přistane, máte to spočítané. 

The Escapists 2 vychází 22. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Později se objeví i verze pro Nintendo Switch. Útěk z vězení vás vyjde na 20 euro.

Nejnovější články