V The Sinking City navlečete potápěčský skafandr a prozkoumáte lovecraftovské hlubiny
zdroj: tisková zpráva

V The Sinking City navlečete potápěčský skafandr a prozkoumáte lovecraftovské hlubiny

23. 5. 2019 11:41 | Video | autor: Patrik Hajda |

Jedna z mnou nejočekávanějších her letošního roku se nezadržitelně blíží. Díky minulému článku už víte, že detektivní případy nebudete muset louskat v angličtině, ale bude vám k ruce profesionální čeština. Dnešní trailer se vlastně vůbec poprvé nesoustředí na vyšetřování, ale pouze na děsivé bytosti a souboje s nimi, které budou tvořit značnou část The Sinking City.

Ne každý den v polozatopeném městě Oakmont je slunečný. Takových dní najdete spíš pomálu. Ulice zejí prázdnotou, lidé a rybolidé se schovávají v relativním bezpečí svých domovů. Přesto město funguje. Je zde policie, pošta, tržiště a další společenské nezbytnosti. Takže i krádeže a vraždy. Nicméně k tomu všemu se zde dějí nadpřirozené jevy. Nebo se dějí jen ve vaší ztrápené mysli?

Ať už jsou bytosti z jiných dimenzí skutečné, nebo ne, musíte s nimi bojovat. Jinak vás dostanou a vy určitě nechcete zjišťovat, zda jejich útoky bolí fyzicky, když se vám drápy zabodávají do stehen, nebo psychicky, kdy vás dovedou k úplnému šílenství.

zdroj: Archiv

Nový trailer odhaluje dříve neprezentované oblasti a potvrzuje, že se po vodě nebudete jen plavit ve člunu, ale budete chodit i po jejím dně v těžkém skafandru. Jedině tak se dostanete do těch nejděsivějších míst, kde je přítomnost Cthulhu dobře cítit.

Ale i v tomto podivně organickém světě dojde vedle přestřelek s monstry na řešení hádanek. Pokud se nebojíte, The Sinking City vás pozve do svého mokvajícího světa 27. června na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Nejnovější články