V Total War: Three Kingdoms bojují kromě mocichtivých tyranů i hrdinové
zdroj: tisková zpráva

V Total War: Three Kingdoms bojují kromě mocichtivých tyranů i hrdinové

14. 1. 2019 10:31 | Video | autor: Václav Pecháček |

Ču-ke Liang, největší stratég své doby, jede krásnou čínskou krajinou a nemá do čeho píchnout. Země kolem něho je rozervaná válkou, lidé úpí, trpí a tupí vojenské meče svými lebkami. A to se Liangovi nelíbí, protože Liang je dobrý člověk. Existuje v celé Číně aspoň jeden vladař, který by si zasloužil jeho služby? Ano, možná existuje, jak vám ukáže nový trailer na Total War: Three Kingdoms. A jsou tam i pandy.

Rozkošní černobílí medvídci bohužel neslouží jako bojová jednotka pod Liangovým velením a místo toho se jen rozvalují na svých tučných zadcích, ale aspoň se jim daří dokreslovat nádheru a majestátnost čínské krajiny. Je to zkrátka země, kterou stojí za to zachránit. A Liang ji zachránit dokáže, pokud najde člověka, který bojuje za mír, nikoli za vlastní hamižnost.

No a zdá se, že ho našel. Je jím Liou Pej, mocný státník s dostatkem moudrosti na to, aby odhadnul, kdy kolemjdoucím předat nějaké peří – ve skutečnosti Liangův legendární vějíř. Na to všechno se můžete podívat sami v novém traileru nebo počkat na 7. března, kdy hra vyjde.

zdroj: Archiv

Nejnovější články