V updatu českého sandboxu Ylands najdete nový soubojový systém a vylepšené stavění
zdroj: tisková zpráva

V updatu českého sandboxu Ylands najdete nový soubojový systém a vylepšené stavění

21. 11. 2018 10:50 | Video | autor: Patrik Hajda |

Vývoj českého sandboxu Ylands od Bohemia Interactive se žene nezastavitelně kupředu a díky dnešnímu dosud největšímu updatu hry v předběžném přístupu by mělo být mnohem pohodlnější a zajímavější přežívat na tropickém ostrově. Vylepšení se dočkala celková plynulost hry, soubojový systém, stavba, i obličeje postav.

Naprosto nejzásadnější změnou je implementace nového renderu, který se stará o vekreslování objektů v dosahu. Díky němu se zlepšila plynulost hry, tedy počet snímků za vteřinu, a to v některých případech až o 750 %. Podle tvůrců byste neměli mít problém s rozběháním hry třeba na pracovních noteboocích (chystám se otestovat).

Další velkou novinkou je překopaný soubojový systém. Zatímco dřív jste jen bezduše klikali, abyste svého soka ušermovali k smrti, nyní se souboj zpomalí. K dispozici máte lehký a těžký útok, který můžete vykrýt vlastní zbraní nebo před ním uhnout. Už vám tedy nepomůže bezhlavě klikat, i když řetězení lehkých útoků vyvolá silnější komba.

zdroj: Archiv

Podobné péče se dočkalo i stavění. Jednotlivé bloky se k sobě mnohem lépe přichycují a postavit tak zamýšlené dílo by mělo být značně jednodušší. Dále se úplně změnily obličeje postav díky novým detailům, a máte i možnost pořizovat záznamy ze stavění a sdílet je s ostatními hráči, aby mohli krok po kroku následovat vaše kroky.

Vše výše zmíněné včetně dalších menších úprav a oprav právě přibylo do early access verze hry Ylands na Steamu. Pokud vás hry v předběžném přístupu nechávají chladnými, na plnou hru snad nebudete dlouho čekat. Měla by totiž vyjít na jaře příštího roku.

Nejnovější články