Ve skvělém filmečku k Battle for Azeroth se Jaina Proudmoore chystá zabíjet
zdroj: tisková zpráva

Ve skvělém filmečku k Battle for Azeroth se Jaina Proudmoore chystá zabíjet

24. 7. 2018 17:00 | Video | autor: Václav Pecháček |

Vím, že to není moc objevná informace, ale Blizzard umí dělat videa jako nikdo druhý. Nejnovějším důkazem – jako by ho někdo potřeboval – je úžasně mrazivý klip v hlavní roli s Jainou Proudmoore. Jde o první ze série tří videí Warbringers představující ženy, které brzo vženou World of Warcraft do války. Na královnu Azsharu a Sylvanas Windrunner teprve dojde, ale Jaina vám nažene husí kůži už teď.

Jaina je sice nejmocnější žijící lidská kouzelnice, ale nemá to v životě jednoduché. Z jejího milého se stal pán všech nemrtvých, její město bylo zničeno a otec zahynul – a poslední dvě události se jí dokonce dají přičíst na vrub. Už od dob Warcraftu 3 Jaina vždy propagovala mír, ale teď se v ní něco zlomilo. V chystaném datadisku Battle for Azeroth z ní půjde strach.

zdroj: Archiv

„Beware, beware the daughter of the sea, beware, beware… of me.“ Nechtěl bych být orkem, který se Jaině postaví do cesty. Je smutné, že spolu Aliance a Horda nevydrží spolupracovat a hned se začnou zase rvát, jakmile společnými silami zničí další otravnou invazi z vesmíru, ale zrovna Jaině bych nějaké to krveprolití pro klid duše dopřál k smrti rád.

Jestli se milé kouzelnici podaří dosáhnout pomsty za zbabělé zničení ostrova Theramore, za smrt svého otce a za všechna možná další příkoří, která jí život připravil, to ukáže až datadisk, na který nemusíte dlouho čekat. Battle for Azeroth vyjde 13. srpna.

Nejnovější články