Ve Watch Dogs Legion lze hrát za důchodce, který může náhodně umřít
zdroj: tisková zpráva

Ve Watch Dogs Legion lze hrát za důchodce, který může náhodně umřít

21. 8. 2019 14:15 | Video | autor: Adam Homola |

Už od oznámení na letošní E3 víme, že ve Watch Dogs Legion můžete hrát za kohokoliv. Z NPCček (non-player characters) se tak stávající NPCčka (now-player characters) a teď víme, že budete moct hrát i za Alana, jehož speciální schopnost se jen tak nevidí. Alan totiž může kdykoliv zcela náhodně umřít.

Alan má už svůj věk a pětadvacet let nebyl u doktora. Podobně jako ona kouzelná babička v prvním traileru na Watch Dogs Legion, i Alan má adekvátní animace starého člověka, což hře dodává na vážnosti a vtipnosti zároveň. Záleží totiž jestli s Alanem jen krmíte holuby v parku, nebo po někom střílíte z útočné pušky.

Zrovna v případě Alana a jeho zcela náhodných úmrtí se sluší připomenout, že ve hře vás čeká permadeath. Jestliže vám tedy Alan zemře, máte po srandě a musíte chtě nechtě přesedlat na další NPCčko.

V novém traileru, který debutoval v rámci streamu Google Stadia Connect, je k vidění i Sue, která má velkou šanci dostat vás z vězení. Ve Watch Dogs Legion se totiž leckdy nemusíte nechat zastřelit – stačí se jednoduše vzdát, nechat se zavřít a pak zavolat Sue.

Aktuální trailer na Watch Dogs Legion sice není objevný a vlastně nám toho moc nového neříká, nicméně hezky potvrzuje to, co víme už od oznámení: že se v redakci na hru pořád těšíme a že jsme nesmírně zvědaví, jak bude systém „můžete hrát za kohokoliv“ fungovat v při delším hraní v praxi.

Naštěstí to všichni zjistíme už relativně brzy. Watch Dogs Legion totiž vychází na PC, Stadia, PlayStation 4 a Xbox One už 6. března 2020.

zdroj: Archiv

Nejnovější články