Ve Wolfenstein: Youngblood půjde jen o dvě věci – najít tátu a zabít nacisty
zdroj: tisková zpráva

Ve Wolfenstein: Youngblood půjde jen o dvě věci – najít tátu a zabít nacisty

25. 7. 2019 10:42 | Video | autor: Patrik Hajda |

Sesterská dvojčata Jess a Soph vám už dnes večer ukáží, jak moc se potatila. B.J. Blazkowicz je nezvěstný, má se za to, že je držen v zajetí někde ve Francii, pravděpodobně v Paříži. To by tak hrálo, aby největší zabiják nacistů na světě padl rukou svého nepřítele. Dcerušky se proto vydávají do nacisty okupované Paříže, kde rozpoutají novou válku ve Wolfenstein: Youngblood.

„Tak jo, Jess. Jaký je plán?“ táže se Soph své sestry a dostává jednoduchou, částečně uspokojivou odpověď: „Najít našeho tátu a zabít nacisty.“ Ale víte, jak to s plány chodí. Na zabíjení nacistů dojde tak jako tak. Jen v novém traileru jich zařve slušná řádka. Ale najít tatínka nebude tak snadné, jako vyprázdnit zásobník do utlačovatelů.

Holky totiž musí najít spojence ve francouzském odboji, kterému pomohou s potlačením německé okupace ve Francii. Výměnou za to se snad dostanou k informacím o Blazkowiczovi, probojují se za ním skrz zástupy nepřátel a v konečném důsledku ho doufejme i vysvobodí.

zdroj: Archiv

Wolfenstein: Youngblood je na rozdíl od předchozích dílů série primárně kooperativní akce, u které se vyplatí sáhnout po deluxe edici. Ta je o 10 eur dražší a umožní vašemu kamarádovi hrát s vámi v kooperaci, aniž by sám vlastnil hru (skrz takzvaný Buddy Pass).

Do Paříže se vydáte na PC už dnes večer, na PlayStationu 4, Xboxu One a Switchi zítra. Ve stejné době zároveň vyjde Wolfenstein: Cyberpilot pro virtuální realitu, ve kterém hrajete za člena francouzského odboje. Obě hry se tedy příběhově doplní.

Nejnovější články