Velký update změní uživatelské rozhraní StarCraft II
zdroj: tisková zpráva

Velký update změní uživatelské rozhraní StarCraft II

5. 10. 2015 10:19 | Video | autor: Aleš Smutný |

Přestože největší změny do StarCraft II přinese až vydání Legacy of the Void, novinky budou přístupné i hráčům, kteří do kampaně Protossů nenaskočí. Patch 3.0 bude přístupný majitelům všech verzí hry, ať už jde o Wings of Liberty, Heart of the Swarm, nebo Starter edici. Update v prvé řadě představí kompletně přepracované uživatelské rozhraní, které představuje následující video.

První změna souvisí s lepší socializací. Jakkoliv nepříjemně „trendy“ to v dnešní době zní, ve skutečnosti jde o prosté vylepšení chatu. Nově se sdruží do jednoho okna, aby hráči nemuseli neustále žonglovat s několika okny a neměli neustále zaplněnou obrazovku, případně stíhali v chatu reagovat včas. Navíc bude v jednom kanálu moci být až 200 hráčů a ti neaktivní po čase z veřejného chatu zmizí. Systém několika oken ale zcela nezmizí, pořád si půjde otevírat samostatná okna s jednotlivými konverzacemi.

Tvůrci také v updatu upraví i jednotlivé složky uživatelského rozhraní. Na videu si můžete prohlédnout třeba novou podobu výběru jednotlivých epizod i volby příslušné sekce (kampaň, kooperace, multiplayer atd.). Změn se dočká i Arcade sekce, kde bude snazší zjistit, o čem jednotlivé mapy jsou a zda si je chcete zahrát. Další detaily o změnách v 3.0 patchi včetně seznamu klávesových zkratek najdete zde.

StarCraft II: Legacy of the Void vyjde už 10. listopadu na PC a Mac.

zdroj: Archiv

Nejnovější články