Vesmírná akce Everspace je nablýskaná, dramatická a vyjde příští týden
zdroj: tisková zpráva

Vesmírná akce Everspace je nablýskaná, dramatická a vyjde příští týden

21. 5. 2017 10:00 | Video | autor: Václav Pecháček |

Roguelike vesmírná střílečka Everspace vás v žádném případě nechce nechat zapomenout, že už brzy vystoupí z předběžného přístupu a přehoupne se do plné verze. Na své nadcházející vydání, k němuž dojde příští pátek, upozorňuje trailerem, který názorně demonstruje, že vesmír plný nepřátelských pilotů a mocných mimozemských artefaktů sice může být nebezpečný a smrtící, ale zato je rozhodně hezký.

Plavba mezi asteroidy, laserové a plasmové paprsky svištící kolem uší, akrobatické manévry, pohled z kokpitu i z třetí osoby a spousta, spousta neonu. Škoda, že ve videu nezazní také ukázka nových, profesionálních hereckých výkonů, které by prý měly být na úplně jiné úrovni. O to větší máte motivaci dostat se až na konec příběhu, kde vás čeká finální bitka s velkým bossem.

zdroj: Vlastní

Než se tam dostanete, tak vás samozřejmě nepřátelské kanóny mnohokrát rozporcují na součástky. Ale to nevadí, protože vaše loď je s každým pokusem silnější a silnější. Sektory, v nichž jste dřív horko těžko zápasili o život, tak s jistou dávkou trpělivosti překonáte s elegancí vesmírného Bigglese. Everspace vychází 26. května na PC a Xbox One. Na Steamu ji seženete za 28 euro.

Nejnovější články