Vesmírný Lovecraft Moons of Madness ukazuje svých 12 minut
zdroj: tisková zpráva

Vesmírný Lovecraft Moons of Madness ukazuje svých 12 minut

11. 7. 2019 9:50 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Jaký by to byl pocit, být uklízečem uvězněným na supertajné výzkumné stanici na Marsu, kde se začaly dít divné věci a není z ní úniku? Já to nevím, ale Shane Newehart, hrdina vesmírného hororu Moons of Madness, ano. Šílenství, halucinace a paranoia se tam vklíní, zato tolik potřebná pomoc nepřichází… a nepřichází…

Norské studio Rock Pocket Games se spojilo s vydavatelstvím Funcom a společně chtějí nabídnout na jedné straně realistickou vizi života na Marsu, na straně druhé do ní vetkat nadpřirozené prvky nevyřčeného nebezpečí, které si pohrává se Shaneovou příčetností.

zdroj: Archiv

Jeho úkolem je udržet základnu Invictus v chodu, dokud nedorazí záchranný tým. Světla lodi Cyrano musí jako maják svítit zachráncům na cestu. Co na tom, že uvnitř se dějí podivné věci a zbytek Shaneova týmu se zase nevrátil zvenku. A ve skleníku po podivných záplavách najednou žije spousta chapadel…?

Hororové Moons of Madness se odehrávají ve stejném vesmíru jako mysteriózní MMO The Secret World a máme je očekávat okolo letošního Halloweenu na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Nejnovější články