Veterán Battlefieldu vás zve na GamesCom
zdroj: tisková zpráva

Veterán Battlefieldu vás zve na GamesCom

19. 8. 2013 10:41 | Video | autor: Aleš Smutný |

Tohle se v rámci propagačních videí opravdu povedlo. Ono se to řekne, veterán Battlefieldu. Člověk si hned představí adolescenta, který má spoustu volného času a nebo naopak chlapíka, který už adolescent dávno není, ale věrně urve každý týden alespoň nějakou hodinku a zůstal věrný značce napříč jejími proměnami. Oba jsou veteráni, alespoň v určitém smyslu slova.

Jenže tohle je něco jiného. Tedy, někdo jiný. V rámci pozvánky na letošní GamesCom v Kolíně, kam už dorazily naše předsunuté jednotky se totiž objevuje Heiner, veterán Battlefieldu, kterému je 74 let a má v celé sérii nahráno osm tisíc hodin. Veterán životními zkušenostmi i těmi herními. DICE si všimli už dříve a teď skrze něj lákají na německou výstavu.

Nevím, jestli záběry na obrazovce patří Heinerovi, ale s osmi tisíci hodinami na účtu si nedělám iluze, kde budou jeho schopnosti. To je na uznalé pokývání hlavou. Letos vás láká na Battlefield 4, před dvěma lety se stal fenoménem na předváděčce trojky. Pokud se někdo z naší výpravy dostane k zasednutí u Battlefieldu, možná si bude moci nechat připsat ke zkušenostem "pwned by Heiner".

...

Nejnovější články