Videa: Crysis, Empire Earth III, Ace Combat 6
zdroj: tisková zpráva

Videa: Crysis, Empire Earth III, Ace Combat 6

4. 7. 2007 10:10 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Zbrusu nová ukázka hry s nejhezčí grafikou se soustředí na zbraně a jejich různé módy palby.

Ke stále četnějším indiciím o relativně brzkém, údajně už zářijovém příchodu Crysis, mezi něž patřilo spuštění homepage a představení obalu či obsahu speciální edice, přibyl čtyřminutový sestřih z hraní. Krátké útržky z něj budete znát z dřívějška, leč zde jsou ony scény v kompletní podobě - např. přestřelka v lomu, pád kusů skály na silnici nad pobřežím, tanková bitva ve vnitrozemí, zdemolovatelná primitivní obydlí ve vesnici nebo nerovný souboj s vrtulníkem ze země, což odskáčou větve stromů a zaparkovaný džíp, který se přemění ve zdroj hustého tmavého kouře ala Call of Duty (či spíš nedávné hořící pneumatiky v Uherském Brodě?).

Update - druhé nové, tentokrát již oficiální video z Crysis se ve třech minutách soustředí pouze na zbraně a jejich různé módy palby. Včetně takových perliček jako ustřelení helmy zdrhajícímu protivníkovi, proděravění pneumatik auta, zapálení listů palmy od výbuchu, vypálení řízených raket pánu bohu do oken a po chvilce jejich dopadnutí na cíl v údolí, nebo mohutnou explozi, která vymrští trup helikoptéry pár desítek metrů vysoko. Dojde i na využití protikouřové masky, tlumiče na duální pistoli s infračerveným mířidlem či výbušniny C4 připevněné na bok tanku. Rozhodně doporučujeme shlédnout ve stažitelné HD verzi!

Námětem renderovaného filmečku z třetího Empire Earth (listopad) je hodně zjednodušená vojenská evoluce od rytířů po mechy a závěr dnešní videotéky zajišťuje nejlépe vypadající letecký simulátor (pouze na X360, říjen).


Crysis gameplay montage video - stažitelná verze (34 MB, 480x272)


Crysis weapons IGN video - stažitelná verze (124 MB, 1280x720)


Empire Earth III intro - stažitelná verze (35 MB, 1280x720)

zdroj: Archiv


Ace Combat 6 trailer 2 - stažitelná verze (13 MB, 960x540)

jd

Nejnovější články