Video z Batman: Arkham Knight ukazuje, jak můžete dorazit nepřátele s Catwoman
zdroj: tisková zpráva

Video z Batman: Arkham Knight ukazuje, jak můžete dorazit nepřátele s Catwoman

15. 5. 2015 18:45 | Video | autor: Adam Homola |

Vývojáři z Rocksteady naťukli systém Dual Play už minule, ale na videu ho pořádně předvádí až nyní teď. Díky Dual Play můžete v Batman: Arkham Knight hrát za Batmana, začít bušit jednoho nepřítele za druhým, ale jak dojde na finální dorážku, zapojí se i Catwoman nebo Nightwing, kteří už padajícího či letícího nepřítele dorazí pomocí svých ikonických pohybů. Navíc se můžete do svého parťáka přepnout kdykoliv i vy sami, nemusíte se spoléhat jen na umělou inteligenci.

Klidně tak můžete načnout nepřítele za Batmana, rychle se přepnout například na Catwoman a dorazit ho sami v kůži kočičí ženy. Vývojáři vám už v novém videu sami prozradí střípky z vývoje, ale bohužel z nich žádné zásadní odhalení nevypadne. Naštěstí má video ještě druhou část, kde odpovídají na dotazy od fanoušků.

Někteří hráči se báli, že by mohl být Gotham poloprázdný - kvůli Scarecrowovi byl Gotham evakuován, ale i tak v něm budete mít co dělat. Vývojáři z Rocksteady potvrdili, že město bude plné nepřátel, vedle kterých tam bude i armáda Arkham Knighta. Tanky, droni, pěchota... Nudit se tak údajně nebudete.

Nakonec došlo i na potvrzení, že vývojáři si tentokrát opravdu lámali hlavu s Riddlerovými hádankami, čili by měly být opravdu obtížné. Uvidíme, jestli nás Rocksteady jen lakují, nebo si skutečně potrápíme šedou kůru mozkovou.

Batman: Arkham Knight vyjde 23. června na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články