Video z DLC Blood Ties pro Rise of the Tomb Raider ukazuje temná zákoutí Croft Manor
zdroj: Crystal Dynamics

Video z DLC Blood Ties pro Rise of the Tomb Raider ukazuje temná zákoutí Croft Manor

24. 8. 2016 11:05 | Video | autor: Honza Konfršt |

S téměř ročním zpožděním vyjde 11. října na PlayStation 4 Rise of the Tomb Raider. A protože navíc na letošek připadají oslavy 20. "narozenin" značky Tomb Raider, vydá Square Enix hru na PS4 (i na PC) ve speciální 20 Year Celebration edici, která krom jiného nabídne minikampaň Blood Ties, jak jsme vás již informovali. A následující video předvádí, co hráče v Blood Ties čeká. Mimochodem, Blood Ties bude samozřejmě k dispozici i pro majitele Xbox One verze hry - buď DLC dostanou zdarma, pokud si koupili season pass, nebo si jej budou moci dokoupit.

Blood Ties je rozdělené do dvou úrovní – v té první půjde o průzkum fanouškům série notoricky známé lokace Croft Manor a objevování jejích tajemství. První část tedy nabídne explorativní hratelnost, v jejímž rámci bude Lara zápasit s neblahým osudem kdysi tak honosné stavby, odhalovat tajemství po svém otci otcem, vnímat ozvěny dávno zesnulé matky, ale především se bude Lara snažit, aby Croft Manor nepadla do špatných rukou.

zdroj: Archiv

Druhá polovina údajně spíše krátkého přídavku nabídne citelný odklon od tradiční hratelnosti a přinese něco podobného, co po léta nabízí online složka série Call of Duty, tedy řežbu se zombíky, jen podkreslenou příběhem.

Přídavek Blood Ties bude v případě PS4 edice hry navíc hratelný i ve virtuální realitě, respektive s pomocí PlayStation VR.

Nejnovější články