Video z DLC Nuka-World pro Fallout 4 představuje nástrahy zábavního parku
zdroj: tisková zpráva

Video z DLC Nuka-World pro Fallout 4 představuje nástrahy zábavního parku

24. 8. 2016 16:49 | Video | autor: Adam Homola |

Poslední DLC pro Fallout 4 s názvem Nuka-World a vyjde už příští týden. Při té příležitosti si pro vás připravili vývojáři z Bethesdy téměř hodinovou ukázku hry včetně komentáře a různých tipů a triků. Nuka-World se blýskne hlavně velkou novou lokací, kterou představuje zábavní park. Nejlepší léta už má za sebou a momentálně to není nejvhodnější místo pro výlet. Vy se však do něj přesto vydáte, a když budete šikovní, můžete celý park ovládnout.

K ovládnutí stačí sjednotit všechny gangy raiderů a park vyčistit od nepřátel. Na jednotlivé sekce parku - typické americké městečko, galaktickou zónu, soutěsku nebo třeba safari - se můžete podívat na stylové mapě ve formátu PDF za tímto odkazem.

DLC je cílené spíše na pokročilejší hráče na vysokých úrovních, ostatně zprávu o tom, že vůbec nějaký Nuka-World existuje, a že se tam můžete vydat, dostanete až na 30. úrovni. A jak sami uvidíte na videu, i vývojáři mají zpočátku problémy a několikrát umřou. I přesto vám ale předvedou dostatek akce, nových lokací, miniher a dialogů. Spoilerů se bát nemusíte, ty tvůrci úmyslně přeskočili. 

DLC Nuka-World pro Fallout 4 vyjde 30. srpna a bude dostupné pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články