Vlkodlak z akčního RPG Werewolf: The Apocalypse – Earthblood bojuje proti ropným společnostem
zdroj: tisková zpráva

Vlkodlak z akčního RPG Werewolf: The Apocalypse – Earthblood bojuje proti ropným společnostem

21. 10. 2019 9:48 | Video | autor: Patrik Hajda |

Na nové informace o Werewolfovi čekáme už od E3 2017, kdy Paradox hru oznámil, aby následně utnul veškeré její komunikační kanály. Rádiový klid skončil o víkendu, kdy probíhal paradoxácký PDXCON a Werewolf: The Apocalypse – Earthblood na něm nechyběl. Dostáváme tak první, velmi zvláštně laděný trailer, a to je prozatím opět vše.

Úvod videa jde ruku v ruce s dnešními tématy týkajícími se environmentálních problémů – kácení pralesů, znečišťování moří a ovzduší. Krátce nato se rozjede tvrdý metal se záběry na lidskou i vlkodlačí formu Cahala.

Možná si říkáte, co mají tyto prvky společného. Inu, Cahal byl vyhnán ze své smečky, ale po několika letech v osamění se vrací, aby ji ochránil před ropnou společností Endron (odnož nadnárodní korporace Pentex), která kácením lesů a obecným poškozováním přírody ohrožuje životní prostředí.

zdroj: Archiv

Cahalovi díky nahromaděnému hněvu nedělá problém proměnit se v krvelačnou bestii, v jejíž srsti rozpáráte ty, kteří vás (možná nevědomky) připravují o teritorium. A víc už se bohužel nedozvídáme. Žádné obrázky, záběry z hraní ani konkrétnější informace o RPG prvcích.

Šéf vývoje akorát přislíbil, že jako velký fanoušek pen-and-paper předlohy nechal do videohry zapracovat všechny hlavní aspekty stolního RPG, které je zasazené do stejného světa jako Vampire: The Masquerade. Další informace na sebe snad nenechají čekat tak dlouho, když se s Werewolfem: The Apocalypse – Earthblood počítá příští rok na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články