Všechno, co jste chtěli vědět o Might & Magic Heroes VII, ale báli jste se zeptat
zdroj: tisková zpráva

Všechno, co jste chtěli vědět o Might & Magic Heroes VII, ale báli jste se zeptat

21. 9. 2015 19:30 | Video | autor: Honza Konfršt |

Válka je svinstvo a je třeba ji zarazit – tak by se dal parafrázovat začátek traileru na Might & Magic Heroes VII, který se však příběhu nijak zvláště nevěnuje, protože jeho pozornost se upírá k tomu, co nový díl Heroes svým hráčům nabídne. Heroes VII totiž na PC vyhází již 29. září a pokud byste rádi tušili, co se na fanoušky fantasy tahových strategií chystá, tak si určitě nenechte ujít následující video.

Ukázka nahrazuje tisíc a jedno videí s představením jednotlivých segmentů hry a ve čtyřech minutách shrnuje vše, co je pro hráče podstatné. Čeká vás nástřel příběhu, který vrhne hráče do dekádu trvající občanské války a zjistíte informace o jednotlivých frakcích včetně Haven, Stronghold, Academy, Necropolis, Sylvan a Dungeon. Poslední dvě z frakcí navíc pomohla vybrat hráčská komunita a dá se předpokládat, že další ještě v průběhu času přibudou, například díky datadiskům.

Kolem a kolem se ovšem zatím zdá, že vše podstatné zůstalo na svém místě a fanoušky série nečeká žádné překvapení. Tahové taktické souboje zůstaly na svém místě, magie je opět podstatným strategickým prvkem a průzkum mapy je pořád protkán řadou nečekaných událostí. Vedle toho je svět opět krásně barevný a jedná se o pastvu pro oko. Návrat také slaví lokální multiplayer i editor map.

zdroj: Archiv

Nejnovější články